- Державний Архів Харківської Області - http://archives.kh.gov.ua -

Відбулося засідання експертно-перевірної комісії

29 січня 2020 року відбулося чергове засідання експертно-перевірної комісії Державного архіву Харківської області з порядком денним:

1. Про підсумки роботи експертно-перевірної комісії Державного архіву Харківської області у 2019 році та планування роботи комісії на 2020 рік.
2. Про розгляд опису відеодокументів Товариства з обмеженою відповідальністю «Телерадіокомпанія «Регіон» за 2017 рік.
3. Про розгляд описів справ фотодокументів архітектора О. Лейбфрейда за 1984 рік.
4. Про якість науково-технічного впорядкування документів Державного підприємства «ЗАВОД «ЕЛЕКТРОВАЖМАШ», Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, Харківського регіонального центру з гідрометеорології, Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області.
5. Про введення та виведення зі списку юридичних осіб – джерел формування НАФ, які передають документи до Державного архіву Харківської області
6. Про розгляд списків юридичних та фізичних осіб, з якими працює Архівний відділ Харківської міської ради.
7. Про розгляд пропозицій експертних комісій установ, підприємств та організацій щодо визначення строків зберігання документів, не передбачених діючими переліками типових документів.
8. Про результати розгляду положень про архівні підрозділи та експертні комісії, номенклатур справ, описів справ постійного зберігання та з особового складу, актів про вилучення для знищення документів, не внесених до НАФ.