- Державний Архів Харківської Області - http://archives.kh.gov.ua -

Відбулося дистанційне засідання колегії

18 грудня 2020 року відбулося дистанційне засідання колегії Державного архіву Харківської області з порядком денним:

Планові питання:

1. Про стан роботи зі зверненнями громадян у Державному архіві Харківської області, архівних відділах районних державних адміністрацій та міських рад міст обласного значення та трудових архівах Харківської області за 2020 рік.
2. Про стан роботи із засобами масової інформації у Державному архіві Харківської області та архівних відділах районних державних адміністрацій і міських рад міст обласного значення, про роботу вебсайту Державного архіву Харківської області та ведення його сторінок у соціальних мережах у 2020 році.
3. Про стан роботи щодо забезпечення збереженості архівних документів у Державному архіві Харківської області, архівних відділах районних державних адміністрацій і міських рад міст обласного значення Харківської області та підсумки роботи щодо виконання Регіональної програми здійснення контролю за наявністю, станом і рухом документів Національного архівного фонду на 2020 − 2024 роки у 2020 році.
4. Про заходи щодо забезпечення дотримання правил охорони праці та пожежної безпеки у Державному архіві Харківської області у 2020 році.
5. Про підготовку проєкту плану роботи колегії Державного архіву Харківської області на 2021 рік (протокольно).

Позапланове питання:

6. Про стан виконання рекомендацій Державного архіву Харківської області за підсумками комплексних перевірок у 2019 році роботи архівних відділів виконавчих комітетів Ізюмської і Чугуївської міських рад.